Specialisten

Je hebt interesse in één van de mooie nieuwbouwprojecten in Eindhoven. Wat een heerlijk vooruitzicht: een huis waarin alles nieuw is en dat je helemaal naar jouw wensen kunt inrichten. Maar daarvoor moet je wel je huidige thuis achter je laten. Je huis dat zo vertrouwd is en dat vol zit met herinneringen. Best moeilijk.

Dan is het fijn als je een verkoopmakelaar treft die oog heeft voor die emoties en je daar op een prettige manier in begeleidt. Bij makelaar Anja van de Ven ben je in goede handen.

Anja van de Ven Makelaardij

Anja zit al meer dan 25 jaar in het makelaarsvak. Samen met Emmie, die kandidaat makelaar is en onmisbaar voor het reilen en zeilen op kantoor, vormt ze al jaren een perfect team. Ze hebben onlangs versterking gekregen van assistent makelaar Marjan. Drie deskundige, professionele vrouwen, met een grote betrokkenheid bij de klant. Want dat vinden ze erg belangrijk. “Je verkoopt tenslotte een thuis”, zegt Anja.

Presentatie en Verkoopstyling

De verkoop van een woning begint bij een professionele presentatie. “Ik werk al tien jaar samen met Paula Bullard van Spot On Vastgoedpresentatie”, vertelt Anja. “Paula is een enorm goede styliste en weet wat een huis nodig heeft om potentiële kopers over de streep te trekken. Dat levert hele mooie foto’s op en ik ben er van overtuigd dat die invloed hebben op de verkoopsnelheid en de uiteindelijke verkoopprijs.” Op Funda wordt jouw woning zo gepresenteerd dat alles goed in beeld is gebracht. Niet alleen door foto’s, maar ook door een video en een uitgebreide plattegrond.

Bezichtigingen

Bezichtigingen zijn bij Anja persoonlijk en professioneel. Voor haar geen Open Huis waar belangstellenden allemaal tegelijk door de woning dwalen. “Dat is een hele bewuste keuze”, zegt ze. “Bij het kopen van een huis speelt veel gevoel mee. Daarnaast is het een privéaangelegenheid. Potentiële kopers stellen veel minder vragen als er ‘concurrenten’ in de buurt zijn. Dus ik leid iedereen individueel rond en neem daar ruim de tijd voor. Het is van belang dat de eventuele nieuwe bewoners zich welkom voelen.”

Dat Anja ook oprechte aandacht heeft voor de kopende partij blijkt wel uit het feit dat ze in die vijfentwintig jaar veel huizen meerdere keren verkocht heeft. “Als de nieuwe bewoners ook weer besluiten om te verhuizen, dan komt het regelmatig voor dat ik hun verkoopmakelaar mag zijn. Dat is natuurlijk een mooi compliment.”

Hoge klantscore

Op Funda scoort Anja van de Ven Makelaardij voor verkoop een 9,3. Een uitzonderlijk hoog cijfer, waar ze terecht trots op is. Klanten zeggen onder andere over haar dat ze een goede kennis van de locale woningmarkt heeft, meedenkt, betrouwbaar is en prettig in de omgang.

50-plussers

Anja signaleert dat er in Eindhoven en directe omgeving voor 50-plussers, die een nieuwe stap willen maken op het gebied van wonen, weinig aanbod is dat bij hun wensen past. Terwijl dit een almaar groeiende doelgroep is die nog midden in het leven staat en ook midden in het leven wil wonen. Het zijn mensen die weten wat ze wel en niet willen. En die, als het huis dat aan hun eisen voldoet niet voorhanden is, in de huidige woning blijven wonen. Dat zorgt ervoor dat de woningmarkt stagneert. Of ze verhuizen naar een andere regio, omdat hun ideale huis daar wel te vinden is.

Mooving

De missie van Anja is duidelijk: dit probleem aanpakken. Met Mooving wil ze partijen als gemeente, projectontwikkelaars, vastgoedeigenaren en potentiële kopers samenbrengen. “Deze groep, die stil zit en in de huidige woning blijft wonen omdat er geen goed alternatief is, is niet in beeld”, aldus Anja. “Daardoor wordt er bij nieuwe projecten vaak geen rekening met hen gehouden. Als ik een kaartenbak vol 50-plussers heb die graag naar een andere woning zouden willen verhuizen, hebben ontwikkelaars meteen een lijst met potentiële kopers. Dan is de kans groter dat er ook daadwerkelijk geschikte huizen zullen worden gebouwd.”

Herken je je in bovenstaand verhaal, neem dan contact op met Anja. Zij kan met je meedenken en je adviseren in de te nemen stappen. Anja legt in dit filmpje uit wat ze voor je kan betekenen.

Anja van de Ven Makelaardij
Vestdijk 165
5611 CB Eindhoven
040-2511077
info@anjavandeven.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.