Specialisten

Keukensale, de grootste van Nederland in prijs en kwaliteit

De keuken wordt tegenwoordig niet meer weggestopt in een aparte ruimte, maar is steeds vaker het kloppende hart van de woning. Zeker in een nieuwbouwwoning. Het is een plek om elkaar te ontmoeten, samen te eten en bij te praten. Veel mensen kiezen er dan ook voor om van de keuken een eycatcher in het interieur te maken. Bij Keukensale in Son en Breugel vind je prachtige en trendy keukens voor outlet prijzen.

Topkwaliteit voor de laagste prijs

Misschien ken je Keukensale als hoofdsponsor van het programma ‘Uitstel van executie’. Het is een landelijke franchiseformule in keukens, keukenapparatuur, tegels, werkbladen en accessoires. De vele winkels bieden topkwaliteit Duitse keukens aan en apparatuur van A-merken als AEG, Grohe en Boretti. Altijd voor de laagst mogelijke prijs, zonder vermoeiende onderhandelingen. En die lage prijs gaat zeker niet ten koste van de service. Het is vooral een kwestie van slim inkopen, rechtstreeks bij de fabriek in Duitsland.

Keukensale Son en Breugel

Joey Schneider is eigenaar van de winkel in Son en Breugel, waar je in de showroom een uitgebreid aanbod keukenopstellingen en apparatuur vindt. Of je nu houdt van modern en strak of van klassiek en traditioneel, er is een keuken voor iedere smaak en stijl. Het assortiment is afgestemd op de wensen van de consument en helemaal van nu. Je kunt inspiratie opdoen, maar de ervaren medewerkers geven ook graag persoonlijk en deskundig advies. Ze denken met je mee en je wordt van a tot z ontzorgd. Van het ontwerpen van de keuken tot en met de installatie. Met als resultaat de droomkeuken die je al die tijd voor ogen had. Joey en zijn collega’s zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Ontwerpen

Met de KeukenCreator kun je gratis en super makkelijk zelf vanuit je luie stoel je droomkeuken ontwerpen. Je kunt je ontwerp naar de winkel in Son en Breugel sturen voor een geheel vrijblijvende offerte. Natuurlijk is het ook mogelijk om in de winkel een gratis 3D-ontwerp te laten maken.

Levering en montage

Als je de keuken van je dromen hebt gevonden, komt er iemand bij je thuis om alles zorgvuldig in te meten. Na levering wordt de keuken, als je dat wenst, bij je thuis bezorgd en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio.

Meer weten?

Wil je ook genieten van alle voordelen die Keukensale Son en Breugel te bieden heeft? Breng dan snel een bezoek aan de winkel. De vestiging is door de ligging langs de A50 gemakkelijk te bereiken. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor een nieuwe keuken. De koffie staat altijd voor je klaar!

Keukensale Son en Breugel
Ekkersrijt 4030 A
5692 DA Son en Breugel
0499-325 255
son@keukensale.com

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.