Specialisten

Fotografie en styling gaan hand in hand

Ben je op zoek naar een vastgoedfotograaf of een interieurstyliste? Lindsey Nooijen van Linovas helpt jou graag! Voor makelaars, bedrijven, keukenzaken en andere ondernemers maakt zij prachtige foto’s waardoor de woning, de keuken of de badkamer snel verkoopt. Ook geeft zij interieuradvies en kleuradvies. Ideaal wanneer je jouw nieuwe woning mooi wilt stylen.

Van jongs af aan

Als klein meisje wist Lindsey al van aanpakken. “Bijna maandelijks gooide ik mijn hele slaapkamer overhoop. De plek van het bed verwisselen, de kast naar de andere kant.” Ook de passie voor fotografie heeft Lindsey al lange tijd. Vanuit deze passie koos zij dan ook voor een studie Fotografie. Toch triggerde haar andere passie, interieurstyling, haar om ook cursussen op dit gebied te volgen. “Interieur vind ik fascinerend. Als ik bij iemand kom, kijk ik niet zo zeer naar die persoon, maar naar het interieur. Hoe kan ik het anders doen? Wat staat leuk?”

Ruimte maken voor het inbeeldingsvermogen

Bij het maken van de verkoopfoto’s geeft Lindsey ook altijd interieuradvies. “Mensen kunnen zich lastig inbeelden hoe hun eigen meubels in een woning passen of hoe hun eigen accessoires erbij staan. Daarom is het belangrijk dat een woning voordat het in de verkoop gaat zo neutraal mogelijk oogt. Soms geef ik het advies om bijvoorbeeld een felrode keuken eerst te wrappen, of om de muren een andere lik verf te geven. De verkoop kan daardoor veel meer opleveren.”

Het is bij de fotografie belangrijk om een ruimtelijke weergave te maken, maar ook om toch spullen in de woning te laten staan. “Daardoor kunnen mensen inschatten hoe groot de ruimte is, maar voor de rest is het wenselijk om zo weinig mogelijk spullen in de ruimte te hebben. Ook al wonen mensen nog in hun huis, als je nagaat hoeveel je vaak écht nodig hebt, kan er al heel veel uit de woning. Verkoop bijvoorbeeld alvast een kast die je toch niet meer meeneemt naar jouw volgende huis.”

Meerwaarde

Lindsey zorgt met haar kennis en ervaring binnen de fotografie en de interieurstyling voor dat stukje toegevoegde waarde voor haar klanten. “Als zzp’er valt het niet altijd mee om tegen de grote fotograferende partijen op te concurreren, maar door het stukje styling dat ik aanbied, kan ik mij onderscheiden.”

Linovas
info@linovas.nl
www.linovas.nl
+316 29 05 86 06