Specialisten

De beste hypotheek door een persoonlijk en onafhankelijk advies

Het kiezen van de juiste hypotheek is enorm belangrijk. De consequenties van je keuze hebben jarenlang  invloed op je financiële situatie. Een serieuze aangelegenheid dus, die vraagt om een betrouwbaar en onafhankelijk advies.

Perrée en Partners is een financiële dienstverlener die met zeer deskundige adviseurs werkt en contacten heeft met nagenoeg alle hypotheekverstrekkers. Er wordt goed naar jouw persoonlijke situatie gekeken en de adviseur scant de hypotheekmarkt op zoek naar de beste keuze.

Iedere situatie is uniek

Erik van Dinter, hypotheekadviseur bij Perrée en Partners Eindhoven, geeft een voorbeeld van zo’n hypotheek op maat. “Bij nieuwbouw weet je nooit precies hoe lang een project duurt. Daardoor moet je bij de keuze van een hypotheek rekening houden met de geldigheid van de offerte. Als je een offerte hebt met een zeer gunstige rente die zes maanden geldig is en de bouw loopt vertraging op, dan kan het zijn dat die offerte inmiddels verlopen is voordat je bij de notaris zit. Het gevolg kan dan zijn dat je met annuleringskosten opgezadeld zit en daarnaast nog een nieuwe offerte met wellicht een hogere rente moet aanvragen. Dat kunnen wij voorkomen door een hypotheekverstrekker te zoeken die werkt met voldoende offertegeldigheid, bijvoorbeeld van negen maanden”.

Zelfstandigen

Een andere situatie die om maatwerk vraagt is die van een zelfstandig ondernemer. “Bij een zzp’er wordt gekeken naar de inkomsten over een bepaalde periode. Wij weten precies welke geldverstrekkers in dat geval het meest geschikt zijn, zodat iemand net dat beetje meer kan lenen en zijn of haar droomhuis ineens wel binnen handbereik ligt, ” aldus Erik.

Financiële steun van familie

Tegenwoordig komt het vaak voor dat ouders of andere familieleden financieel helpen bij de aankoop van een huis. Het is voor met name starters moeilijk om een woning te kopen, omdat ze voor een deel eigen geld moeten inbrengen. De adviseurs van Perrée en Partners hebben voor die situatie de nodige expertise in huis, zodat alles (ook fiscaal) zo goed mogelijk voor alle betrokkenen wordt geregeld.

De adviseur denkt mee

Maatwerk dus, afgestemd op jouw unieke situatie. Daarbij is het van belang om al in een vroeg stadium het contact te zoeken, zodat de adviseur mee kan denken in het hele proces van zoeken, vinden en aankopen van een (nieuwbouw)woning. Dan heeft een onafhankelijke tussenpersoon zeker meerwaarde.

Persoonlijke benadering

“Perrée & Partners is gehuisvest in Eindhoven en werkt met vier professionele hypotheekadviseurs en twee casemanagers hypotheken. De lijnen zijn kort en het contact is persoonlijk. “Je krijgt je eigen dedicated adviseur die makkelijk te bereiken is, ook buiten kantoortijden,” zegt Louis van Drunen, directeur Financial services. “En als het handiger is dat we bij de klant thuis komen, dan is dat geen enkel probleem”.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op:

Perrée en Partners Eindhoven
Bezoekadres:
Bilderdijklaan 23
5611 NG Eindhoven
Tel. 040 – 239 20 50
info@perreepartners.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.