Lokaal nieuws maandag 15 oktober 2018

Eindeloos veel kantoorruimte in Eindhoven

Of je nu schrijft, knipt of ontwerpt. Als ondernemer wil je het liefst gewoon doorwerken en je richten op jouw core business. Het zoeken, bekijken en kiezen van kantoorruimte is bijzaak en hoort niet teveel tijd in beslag te nemen. Juist daarom is het zo fijn dat het makkelijk online kan via SKEPP. Het enige wat je moet doen, is goed bedenken in welke kantoorruimte in Eindhoven je straks wilt werken. Na een paar keer klikken heb je de beste opties voor jouw wensen op een rijtje. Ideaal toch? Alle 330 beschikbare kantoorruimten in Eindhoven bekijken is namelijk onbegonnen werk. Fijn als je vast kunt selecteren aan welke voorwaarden jouw nieuwe werkplek in ieder geval moet voldoen. Heeft een bepaalde wijk als Noord, Centrum of De Hurk misschien jouw voorkeur? Of zit je liever dicht bij de snelweg of bij Eindhoven Airport? Klik maar raak! Je zult zien dat je het nog leuk gaat vinden ook.

Welke kantoorruimte past bij jou?

Jij richt je op jouw werkzaamheden, terwijl de medewerkers van SKEPP druk bezig zijn om de actuele beschikbare kantoorruimtes in Eindhoven voor jou zichtbaar te maken. Op die manier zijn de beste opties al geclusterd en hoef jij alleen nog maar je voorkeuren aan te geven. Bij SKEPP geef je gemakkelijk je keuzes door om tot de perfecte kantoorruimte te komen. Naast tijd, wil je natuurlijk zo min mogelijk geld kwijt zijn aan de huur van jouw nieuwe kantoorruimte. Daarom maakt SKEPP onderscheid in soorten kantoorruimten en de bijbehorende prijs. Van virtuele kantoorruimtes tot kantoorkamers en conventionele kantoorruimte. Deze kantoren huur je via:

• Virtuele kantoorruimte - vanaf €49,- p.m.
• Flexplekken - vanaf €99,- p.m.
• Werkplekken - vanaf €149,- p.m.
• Kantoorkamers - vanaf €249,- p.m.
• Conventionele kantoorruimte - vanaf €749,- p.m.

Gluren voor het huren

SKEPP beschikt over het meest actuele aanbod aan kantoorruimte in Eindhoven . Door het grote aanbod is er voor ieder type bedrijf een geschikt kantoor op welke locatie dan ook. Zeker bij panden en kantoren zegt het beeld vaak meer dan een mooi verhaal. SKEPP steekt dan ook veel tijd in het maken van kwalitatieve foto’s, video’s en 3D virtuele tours van alle te verhuren ruimten. Zo krijg jij een goed inzicht van de beschikbare kantoorruimtes in Eindhoven. Wanneer je toch nog vragen hebt, kun je te allen tijde terecht bij de specialisten van SKEPP. Zij zijn natuurlijk als best op de hoogte van alle mogelijkheden binnen verhuur in Eindhoven. Binnen een uur heb je deskundig antwoord op je vragen. Natuurlijk wil je ook even zelf een kijkje nemen in de betreffende ruimte. Ook hiervoor maak je een afspraak online waarin je een voor jou geschikte dag en tijdstip aangeeft. Zo kun je nog meer bewust je keuze kunt maken. Wel zo fijn, want het gaat natuurlijk om de locatie waarop je straks misschien dagelijks zit.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden