Lokaal nieuws maandag 10 december 2018

Dit zijn de alternatieven voor tv kijken zonder kabel

Het is dan eindelijk zo ver: je hebt de nieuwbouwwoning van je dromen op de kop getikt. Een heerlijk moment en een verse, nieuwe start. Je kunt deze woning natuurlijk helemaal zo inrichten als jij dat wilt. Een nieuwe keuken, een luxe badkamer, of eindelijk eens een tv op zolder, slaapkamer of zelfs in de badkamer. Maar hoe kun je er nu voor zorgen dat je door het hele huis heen tv kunt kijken, zonder hier een kabel voor aan te hoeven sluiten? Hoewel een kabelaansluiting in woonkamer of keuken natuurlijk normaal is, komt deze in de slaapkamer, op de zolder of zelfs in de badkamer minder snel voor. Wil je gewoon gebruik kunnen maken van internet en televisie, maar dan zonder kabel? Dan kies je hier gewoon een handig alternatief dat perfect bij jouw wensen en behoeften past!

1. De digitale tv kast

Dit super handige kastje geeft je de mogelijkheid om altijd en overal televisie te kunnen kijken. Het kleine apparaatje (niet groter dan een half A4tje) kan overal geplaatst worden, en geeft je, zodra deze verbonden is aan je televisie, de mogelijkheid om live televisie te kunnen kijken. Kun je die laatste aflevering van je favoriete serie gewoon in bed lekker afkijken. Het kastje is zo klein dat het bijna niet opvalt, en geeft je toch alle mogelijkheden die je ook bij je ‘normale’ televisie in de woonkamer hebt. Heb je uiteindelijk toch wat kabels lopen? Dan lees je het handige artikel over kabels wegwerken bij Telfort. Daar vind je genoeg handige tips om die kabels op een nette, overzichtelijke manier helemaal weg te werken.Het apparaatje verbruikt bijna geen energie, dus is ideaal voor de duurzame woning.

2. iTV app

Deze handige app biedt je de mogelijkheid om, zonder apparaten, televisie te kunnen kijken. Je installeert deze app op het televisietoestel naar keuze, en kunt vervolgens alle kanten op. Fijn om lekker mee te kunnen koken tijdens een leuk kookprogramma, of om gewoon in bed nog even die toffe film af te kijken.

3. Chromecast

Dit apparaatje is ideaal om televisie te kunnen streamen. Je kunt hier helaas geen live televisie mee kijken, maar wel programma’s als YouTube en Netflix streamen vanaf je telefoon. Vooral fijn wanneer je een televisietoestel niet zoveel gebruikt, of enkel om lekker in slaap te vallen zoals in de slaapkamer bijvoorbeeld. Nog een laatste aflevering van Orange is the new Black, en je bedje in.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden