Lokaal nieuws donderdag 11 juli 2019

6 leuke uitjes in Eindhoven

Ben je net naar Eindhoven verhuisd, of ben je wel klaar om iets nieuws te bewonderen? Eindhoven is een geweldige stad die naast het winkelen en heerlijke eten nog veel meer te bieden heeft. Zoek je een leuk uitje in Eindhoven? Dan ben je hier aan het juiste adres!

1. Heerlijk uit eten

Er zijn maar genoeg plaatsjes in Eindhoven waar je heerlijk uit eten kunt. Geniet van een a la carte menu op de Markt, of eet onbeperkt tapas in een van de vele, sfeervolle tapas restaurants. Heb je zin in iets speciaals? Dan kun je geweldig goede sushi eten in Eindhoven. Je kunt je avondje uit dan natuurlijk afsluiten met een rondje Stratumseind, of een gezellig avondje in de bioscoop!

2. Glow

Eindhovenaar of niet; glow ken je vast wel. Dit geweldige evenement zorgt ervoor dat Eindhoven zijn naam als lichtstad ieder jaar weer opnieuw verdiend. Glow vind zo rond november plaats en is ieder jaar weer een waar spektakel. Volg de lichtjesroute en geniet van een ontzettend sfeervol, ongedwongen Eindhoven.

3. Even een nachtje ergens anders

Ben je al het bouwen in de nieuwbouwwoning even helemaal beu? Boek dan een overnachting bij een van de luxe hotels zoals het Inntel Hotels Art in Eindhoven. Unieke kamers, en daarnaast bieden sommige hotels je zelfs een privé jacuzzi op de kamer. Kun je de volgende dag weer vol nieuwe energie aan de slag in je woning!

4. Bezoek de musea

Ook Eindhoven heeft tal van musea waar je een dagje van kunt genieten. Het Philips Museum zal je gegarandeerd doen verbazen over alle apparaten die vroeger werden gebruikt en neemt je mee op een reis door de geschiedenis van elektronica. Heb je meer zin in wat moderne en hedendaagse kunst? Dan bezoek je natuurlijk het van Abbe museum.

5. Op kroegentocht

Je hebt vast wel eens van Stratumseind gehoord: een en al Brabantse gezelligheid. Van luxe clubs tot gezellige studentenkroegen, je vindt hier van alles wat. Ideaal om een leuke kroegentocht te houden. Woon je trouwens wat verder van het centrum? Regel dan je taxi vooraf vast om niet te lang te hoeven wachten.

6. The Escape Hunt Experience

Je kent de Escape Room vast wel; maar in Eindhoven vind je ook de Next Level Escaperoom. Een mooi gedecoreerde kamer maakt het je ontzettend lastig om binnen 60 minuten te ontsnappen. De ideale manier om je gedachten even helemaal op iets anders te werpen.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden