Lokaal nieuws vrijdag 29 juli 2022

Gordijnen online kopen? Neem ons stappenplan door

Als je een huis online kunt kopen of huren dan mag de inrichting ook geen probleem zijn toch? Zo kun je online gordijnen bestellen, hiervoor hoef je niet naar de winkel te gaan. Zo bepaal je zelf wat het beste is, niet waar de verkoper de meeste winst op maakt. Je moet de proces wel met beleid uitvoeren, met dit stappenplan gaat het zeker lukken!

1. Proef de sfeer

Er is veel keuze in gordijnen online. Naast productfoto’s van het materiaal is het ook goed om te zien hoe de raamdecoratie er in een huis uitziet. Bij Poweredblinds worden niet alleen afbeeldingen vertoont van de materialen maar ook van huiselijke situaties. Zo kun je de sfeer proeven en deze situaties op je eigen huis ‘projecteren’. Bekijk de website hier om een gevoel te krijgen van de mogelijkheden en het resultaat.

2. Kies per ruimte

Misschien ben je van plan om op de slaapkamer een nieuw gordijn op te hangen maar als je toch bezig bent… Bekijk iedere ruimte van de woning en stel jezelf voor hoe een plisségordijn, rolgordijn of een set jaloezieen invloed uitoefent op de omgeving. Soms komt een verduisterend gordijn mooier uit of staat een donkere kleur chique. Elders is een rolgordijn misschien weer heel praktisch. Bedenk bij iedere keuze wat de unieke plus- en minpunten zijn.

3. Meet met beleid

Uiteraard moeten de gordijnen netjes worden gemeten zodat ze perfect passen. Neem geen genoegen met standaard maten die niet helemaal kloppen, ga liever voor maatwerk. Op de website van Poweredblinds wordt precies uitgelegd hoe dit werkt. Meet niet alleen boven en onder maar ook in het midden de breedte op en kies het smalste punt. Raamkozijnen zijn niet altijd waterpas. In de hoogte heb je meer speling als het een gordijn betreft dat verticaal opent en sluit. Je kunt dan de motor in het elektrisch systeem op een specifiek punt laten stoppen.

4. Ga voor smart

Als je tot hier hebt gelezen ben je waarschijnlijk een slim persoon. Niet omdat deze stappen zo ingewikkeld zijn maar omdat je advies inwint om met beleid gordijnen online te kopen. Als je echt slim bent kies je voor smart home. Huisautomatisering neemt saaie taken van je over en maakt jouw leven net wat eenvoudiger, veiliger en leuker. De technologie achter Poweredblinds komt van Somfy, een innovatieve specialist in geautomatiseerde raamdecoratie en andere smart home toepassingen. Naast raamdecoratie, zonwering en beveiliging van dit merk kun je ook eenvoudig koppelingen maken met slimme luidsprekers of LED verlichting. Ontdek de mogelijkheden en bouw je eigen slimme huis met smart gordijnen.

5. Vraag om advies

Kom je er zelfs toch niet helemaal uit? Daar is het online reactieformulier voor gemaakt. Je kunt ook chatten via social media waar je met jouw vragen terecht kunt. Op de website is vaak veel informatie te vinden, soms zelfs even teveel. Kom wat later terug en kijk nog een keer. Zo kom je wellicht tot nieuwe inzichten en maak je weloverwogen keuzes op basis van alle informatie. Als je geluk hebt komt er zelfs een kortingscode opduiken of krijg je een korting bij inschrijven op een nieuwsbrief. Dat is toch mooi meegenomen!

 

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden