Lokaal nieuws vrijdag 20 juli 2018 Bron: Augustus

Vergunning

Deze maand hebben we een mijlpaal bereikt voor Augustus; de omgevingsvergunning voor de bouw van de 65 woningen is ingediend samen met het bestemmingsplan.

We brengen graag goed nieuws. Dus of je dit nu leest liggend op een strand, zittend in een kampeerstoel of gewoon thuis voor de Tv en de Tour de France, geniet ervan. Want we hebben goed nieuws over vleermuizen, goed nieuws over de planning, goed nieuws over de vergunning en goed nieuws over de sloop. Goed nieuws van Augustus dus.

Vleermuizen

Het onderzoek naar de vleermuizen is afgerond. Er zijn verblijfplaatsen geconstateerd en daar zijn inmiddels voorzorgsmaatregelen voor getroffen. Vleermuizen blij, wij ook blij. Want hierdoor kunnen we, in opdracht van Stichting Carmel (school), overgaan tot de sloop van het oude Augustinianum als voorbereiding op de bouw van de woningen.

Sloop schoolgebouw

We gaan in september starten met genoemde sloop van het oude schoolgebouw. Na de bouwvak lichten we de omwonenden in over de praktische zaken rondom de werkzaamheden. Uiteraard. Kom gerust eens kijken naar de sloop. Zolang je maar op veilige afstand blijft buiten de bouwplaats.

Vergunning

Deze maand hebben we een mijlpaal bereikt voor Augustus; de omgevingsvergunning voor de bouw van de 65 woningen is ingediend samen met het bestemmingsplan. Na de vakantieperiode wordt het  ter inzage gelegd. Een belangrijke periode want de start van de verkoop is afhankelijk van wel of geen zienswijzen op die plannen. Dus hopelijk binnenkort nog meer goed nieuws voor Augustus.

Meer weten over Augustus

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden