Lokaal nieuws dinsdag 23 oktober 2018 Bron: Augustus

Dag Augustinianum

Het nieuwe Augustinianum is inmiddels al niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het oude Aug zal nog wel even op ons innerlijke netvlies blijven staan.

Dag Augustinianum

Het nieuwe Augustinianum is inmiddels al niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het oude Aug zal nog wel even op ons innerlijke netvlies blijven staan. Maar in realiteit is op 4 oktober begonnen met de sloop van de oude gebouwen. Sloop om plaats  te maken voor Augustus. De bijzondere nieuwe buurt die Hurks hier ontwikkelt en bouwt.

Hallo Augustus

Volgens verwachting gaat die bijzondere nieuwe buurt nog dit jaar in de verkoop. Uiteraard houden we alle geïnteresseerden op de hoogte van de exacte datum.

Augustus is groen

Natuurlijk maken we groene keuzes voor Augustus. En dus wordt Augustus gasloos en zeer energiezuinig dankzij het gebruik van warmte pompen en zonnepanelen. Dat leidt uiteindelijk tot EPC = 0. Precies wat de toekomst zou moeten zijn.
Wat Augustus wordt. Groen en duurzaam.

Meer weten over Augustus

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden