Lokaal nieuws vrijdag 26 juli 2019 Bron: S West

Laatste vrij beschikbare appartementen Benjamin en Maria nu in verkoop!

De laatste beschikbare appartementen van Benjamin én Maria brengen we in de komende weken in de vrije verkoop. Wat betekent dat het tijd wordt om in beweging te komen. Te informeren naar de mogelijkheden en te bellen met Maureen Geraerts van Van Santvoort Makelaars. Wij denken dat we de mooiste pareltjes nog altijd binnen onze collectie hebben, wat betekent dat jij je dromen misschien nog altijd binnen S-West zou kunnen waarmaken.

Aarzel dus niet en inventariseer of er binnen de nu vrij beschikbare gekomen appartementen binnen Benjamin en Maria kansen zijn die perfect binnen jouw plaatje passen. We hebben het hier serieus over de laatste kansen op Strijp-S die als eerste zullen worden opgeleverd. Met een beetje geluk woon jij binnen afzienbare tijd in het meest bruisende en creatieve stadsdeel van Eindhoven! Wacht dus niet langer af en kom vandaag nog in beweging. Schrijf je in en schrijf je eigen geschiedenis op een plek die tot voor kort nog voor iedereen 'verboden' was. 

Meer weten over S West

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden