MyOwnHome Woodgarden Fase II, Eindhoven

Eindhoven - Eindhoven
Toekomstig aanbod

Over dit project

Het project MyOwnHome Woodgarden fase II betreft 34 eengezinswoningen in diverse types. Het project is het allernieuwste project van de nieuwbouwwijk Meerhoven, en heeft het beste van twee werelden. Groen, ruimtelijk en een gunstige ligging ten opzichte van centrum, openbaar vervoer en snelwegen. Daarnaast vind je in de wijk een nieuw winkelcentrum, diverse scholen en kinderopvanglocaties.

De woningen zijn in het 2e kwartaal van 2017 in verkoop gegaan. Inmiddels is de grens van 70% verkocht bereikt, waardoor de prognose is om in het 1e kwartaal van 2018 te starten met de bouw.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Ga naar de website voor nadere informatie over het plan en de woningen en schrijf u in.

Meer informatie

Kenmerken

Project
MyOwnHome Woodgarden Fase II, Eindhoven
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden