S West

Eindhoven
Actueel aanbod

€ 267.500,- tot € 1.069.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
64 - 230m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

Start Verkoop FRITS in S-West!
Inschrijven kan tot 26 september 12.00 uur

Welkom in het bruisende en meest hippe stadsdeel van Eindhoven. Een ‘hoogstedelijk gebied’ dat sinds een jaar of tien weer klopt als nooit te voren. Welkom bij het project S-West!
Strijp-S is het tweede stadshart van Eindhoven, waar een nieuw woon- en werkproject wordt gerealiseerd dat luistert naar de naam S-West. Een project dat het verleidelijke van wonen en werken in de stad combineert met alle voorzieningen van Strijp-S én de directe omgeving. Maar ook de kans om direct aan de Torenallee te ondernemen.

FRITS is in de verkoop!
Er is inmiddels een start gemaakt met de verkoop van Fase 1: Frits. De meest markante figuur uit de Philips dynastie en ook het grootste gebouw. 87 koopappartementen in elke prijsklasse en indelingsvarianten die echt bij jou passen. Een prominente, hoge toren aan de Torenallee, waarvoor Jeroen Schippers zich als architect liet inspireren door bestaande gebouwen op Strijp-S, maar ook uitkwam bij de iconische Torre Velasca in Milaan. Opgebouwd uit achttien woonlagen, krijgt Frits een hoogte van ruim zestig meter. Het gebouw telt 87 appartementen, die variëren van een kleine 64 tot 124 tot een extreem dubbellaags penthouse van ruim 230 m2. Met uiteraard, hoe kan het ook anders, een meer dan riant dakterras.

Maak kennis met Frits, Frederik, Maria en Benjamin. Vier gebouwen met in totaal 233 koop- en huurwoningen die ruimte geven aan wonen en ca. 750 m2 bedrijfsruimte. De grote verscheidenheid van woningtypes zorgt ervoor dat we een aantrekkelijk aanbod voor iedereen hebben. Onder de gebouwen komt een half verdiepte parkeergarage te liggen met parkeerplaatsen voor bewoners. De groene unieke binnentuin is een verrijking voor het totale gebied. Ondernemen kun je in de bedrijfsruimten in de plint van gebouwen Frits en Frederik, recht tegenover de gebouwen Anton en Gerard gelegen aan de Torenallee.

Locatie
Strijp-S is het tweede stadshart van Eindhoven waar na het vertrek van Philips in 2002 alle ruimte is voor cultuur, creatief ondernemerschap, maar ook wonen. Strijp-S ontwikkelt zich tot een broed- en ontmoetingsplaats voor de creatieve sector. Onder de noemer Old Buildings, New Ideas is veel bedrijvigheid aangetrokken die zich voornamelijk op design en technologie richten. Oude fabriekspanden zijn veranderd in open ateliers, muziekpodia, heerlijke restaurants, boetieks, bioscoop, gezellige cafés, (sport)scholen of kleinschalige detailhandel. Ondernemers krijgen alle ruimte voor ondernemerschap. Net zoals bewoners alle ruimte krijgen om te leven.

Vier unieke karakters
Vier unieke gebouwen met ieder een eigen karakter en stijl. De realisatie, verkoop en bouw, is verdeeld in twee fases. Waar we beginnen met Frits - een woontoren die 87 appartementen herbergt en met kop en schouders boven Strijp-S uittorent - volgen in volgende fasen Frederik, Maria en Benjamin.

Geïnteresseerd om hier te komen wonen en / of te werken? Ga dan naar www.s-west.nl voor meer informatie en om je in te schrijven voor een van de woningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
S West
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
87
Prijs
€ 267.500,- tot € 1.069.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
5 tot 10 m2, Balkon
Overige
Lift, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Woningtypen in dit project

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden