Next Strijp

Eindhoven - Eindhoven
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
64 - 210m2

Over dit project

NEXT, een stoere hoge woontoren die bestaat uit circa 60 koop- en 100 huurappartementen centraal gelegen op Strijp-S in Eindhoven. De beschikbare appartementen hebben diverse woonoppervlakten en variaties, van circa 64 m2 tot een penthouse van circa 210 m2. Je hebt de mogelijkheid om te beschikken over een parkeerplek direct naast het pand. NEXT gaat verder dan alleen wonen. Daarom bieden we faciliteiten die het leven van jou gemakkelijker en interessanter gaan maken. Met plekken waar je vrienden of nieuwe mensen kunt ontmoeten of waar je kunt ontstressen na een drukke werkdag.

STRIJP-S
Strijp-S was een voormalig fabriekscomplex van Philips. Sinds 2005 is SDK Vastgoed (VolkerWessels) betrokken bij de gebiedsontwikkeling van Strijp-S. Het was jarenlang verboden terrein voor Eindhovenaren. Nu is het de plek waar je moet zijn, waar creatieve ondernemers en nieuwe bewoners inmiddels hun plek hebben gevonden. Er is geen wijk in Eindhoven zo in verandering als Strijp-S. De energie en ambitie spatten er van af. Strijp-S is the NEXT place to be, een levendige en gemengde woon- én werkwijk. En dat allemaal op slechts 5 minuten afstand van het Eindhovens stadscentrum. Kortom: híer gebeurt het. Waar nog niet eens zo lang geleden uitvindingen werden gedaan, bouwen veelal urban explorers en enthousiaste ondernemers aan hun NEXT step. In een omgeving die volop ruimte biedt aan initiatief, lef, creativiteit en ondernemingszin, maar die óók uitnodigt tot verblijven, bewegen, genieten en zelfs feesten.

LOCATIE
NEXT is gelegen aan de Philitelaan, ligt ideaal en is een comfortabele thuisbasis om vanuit te vertrekken. Alles wat je nodig hebt op loopafstand in je eigen buurt, van unieke concept stores tot bruisende bars – dit is de meest creatieve en artistieke leefomgeving in het zuiden van Nederland.

Ready for your NEXT home? Dan is dit de ideale plek om te wonen. De verwachte start verkoop is begin 2019. Interesse? Mis het niet. Meld je alvast aan en blijf op de hoogte! Ga naar www.nextstrijp.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Next Strijp
Start verkoop
01-01-2019
Start verhuur
01-01-2019
Koopwoningen
60
Huurwoningen
100
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Winkelcentrum

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden