Eindhoven - Hartje Eindhoven 2.0

Eindhoven - Eindhoven
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

In het stadshart van Eindhoven, vlak naast het Philips-stadion is Hartje Eindhoven 2.0 een ontwikkeling van 3 prachtige woonblokken die bestaan uit circa 59 koop- en 201 huurappartementen centraal gelegen aan de PSV-laan in Eindhoven. De beschikbare appartementen hebben diverse woonoppervlakten en variaties, van circa 40 tot 100 m². Ter hoogte van de Lijsterbesbuurt worden 4 grondgebonden koopwoningen gerealiseerd variërend in grootte van 109 - 145 m2.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eindhoven - Hartje Eindhoven 2.0
Koopwoningen
63
Huurwoningen
201
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden