Eindhoven - Tivoli koop

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Eindhoven - Eindhoven
Actueel aanbod

€ 332.500,- tot € 440.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
77 - 141m2
Kaveloppervlak
117 - 122m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

TIVOLI - EINDHOVEN

Gebouwd op het verleden
Na ruim tien jaar krijgt het Tivoli terrein weer een invulling. De nieuwe wijk vindt haar oorsprong in een ontwerp dat rekening houdt met de geschiedenis en de dialoog aangaat met de historische gebouwen grenzend aan het terrein. Op deze manier wordt Tivoli een plek waar verleden en heden samenkomen. Een bijzondere buurt die gebouwd wordt op een rijke historie en een krachtige verleden, een perfect fundament voor de toekomst.

Josef
17 unieke koopappartementen variërend in grootte van ca. 77 tot 103 m2. De prijzen variëren van € 332.500,- v.o.n. tot € 439.500,- v.o.n. Het appartementenblok Josef is voorzien van ruime en open woonkamers met veel lichtinval en grote balkons van 10 tot 20 m2 georiënteerd op het zuidwesten. Ieder appartement heeft één eigen parkeerplaats en fietsen kunnen worden gestald in een afgesloten collectieve fietsenstalling. Josef voldoet helemaal aan de laatste duurzaamheidseisen.

De 8 Zusters
8 ruime eengezinswoningen van ca. 133 of ca. 141 m2. De prijzen variëren van € 412.500,- v.o.n. tot € 440.000,- v.o.n. Een ruime en lichte woonkamer met aangrenzend een voor- en achtertuin. De woningen hebben drie grote slaapkamers waarbij de zolderverdieping zelfs mogelijkheden biedt voor een extra vierde slaapkamer. De unieke kapvorm biedt veel hoogte en ruimte op de zolderverdieping. De 8 Zusters voldoen helemaal aan de laatste duurzaamheidseisen, zo worden de woningen gekoeld en verwarmd door een warmtepomp die met een schoorsteen in het dak is verwerkt om geluidshinder te voorkomen.

Kijk voor meer informatie op www.tivolieindhoven.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eindhoven - Tivoli koop
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
25
Prijs
€ 332.500,- tot € 440.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden