Eindhoven - Tivoli

Eindhoven - Eindhoven
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

TIVOLI - EINDHOVEN

Nieuwe buurt
Stadsdeel Stratum krijgt er een nieuwe buurt bij! Tivoli Eindhoven is de naam voor de woningbouwontwikkeling op het voormalige Tivolikerkterrein. Op dit terrein gelegen in stadsdeel Stratum ontwikkelen Sint Trudo en SDK Vastgoed 36 eengezinswoningen en ca. 25 appartementen.

Die link naar het vroegere Tivolikerkterrein is mede terug te zien in de stedenbouwkundige opzet van het nieuwe plan. Zo refereert het appartementenblok en het achterliggende woonerf naar de vroegere kerkvorm. Het noordelijk gelegen woonhof en de nieuwe woningen langs de Heezerweg refereren naar de vorm van de vroegere gaard en pastorie. Het terugbrengen van veel groen refereert naar de vroegere gaard en is een belangrijke kwaliteit van het plan.

Het Ontwerp
Het ontwerp van Tivoli Eindhoven wordt de komende maanden samen met het architectenbureau Diederendirrix verder uitgewerkt. In die periode zullen Sint Trudo en SDK Vastgoed in samenspraak met de gemeente Eindhoven de te doorlopen planprocedures verder vorm geven.

Kijk voor meer informatie op www.tivolieindhoven.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eindhoven - Tivoli
Koopwoningen
61
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden