Eindhoven - Donna woonlofts

Eindhoven - Eindhoven
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Op Strijp-S worden diverse woon- en kantoorgebouwen ontwikkeld. De bijzondere plek naast het Klokgebouw gaf aanleiding een ander type gebouw te creëren, waarbij het multifunctioneel gebruik optimaal is. Gebouw DONNA speelt in op de behoefte om meer multifunctionele ruimte te faciliteren, waarin zich een zo divers mogelijk programma kan ontwikkelen. DONNA biedt optimale ruimte om te experimenteren en is laagdrempelig in zijn gebruik. Een gebouw waar gewerkt en gewoond wordt. Het is een plek waar de bestaande bedrijven op Strijp via het roltrapmodel werkruimten kunnen huren die tussen het niveau van de start-ups en het high-end niveau in zitten.
Ook voor de boven het kantoor gelegen woonlofts is de roltrap op Strijp van toepassing. Het is de volgende stap in jouw wooncarrière op Strijp-S.

Het unieke van DONNA komt onder meer tot uiting in de volgende onderdelen:
- Boven de 7 verdiepingen kantoorruimten (ca. 12.500 m2) zijn de woon- en werklofts gelegen;
- 36 woonlofts (koop);
- 24 werklofts (koop)

De bouw kan waarschijnlijk eind 2020 starten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eindhoven - Donna woonlofts
Koopwoningen
60
Type woningen
Appartement, Overig

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Bijgebouwen
Kantoor
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden