Eindhoven - Plan P

Eindhoven - Eindhoven
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
86 - 159m2

Over dit project

Op Strijp-S worden diverse woon- en kantoorgebouwen ontwikkeld. De bijzondere plek naast het Klokgebouw gaf aanleiding een ander type gebouw te creëren, waarbij het multifunctioneel gebruik optimaal is. Het casco gebouw speelt in op de behoefte om meer multifunctionele ruimte te faciliteren, waarin zich een zo divers mogelijk programma kan ontwikkelen. Het gebouw biedt optimale ruimte om te experimenteren en is laagdrempelig in zijn gebruik. Een gebouw waar gewerkt en gewoond wordt. Het is een plek waar de bestaande bedrijven op Strijp via het roltrapmodel werkruimten kunnen huren die tussen het niveau van de start-ups en het high-end niveau in zitten.
Ook voor de boven het kantoor gelegen woningen is de roltrap op Strijp van toepassing. Het is de volgende stap in jouw wooncarrière op Strijp-S. De appartementen variëren tussen de ca. 86 en 159 m2 GO en hebben allen een ruime loggia.

Het unieke van Plan P komt onder meer tot uiting in de volgende onderdelen:
- Boven de 7 verdiepingen kantoor zijn de appartementen gelegen;
- Onderste woonlaag zit op 26,5m hoogte met in totaal vier woonlagen met circa 52 appartementen;
- Op de 7e verdieping, met uitzicht op de Philitelaan, een gezamenlijke buitenruimte voor de bewoners van de appartementen;

Onder de woningen liggen zeven bouwlagen met functies werken, maatschappelijke voorzieningen en horeca.
De architectuur refereert aan de oude Philipsfabrieken.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eindhoven - Plan P
Koopwoningen
51
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Bioscoop/theater, Busstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden