Berckelbosch Eindhoven

Eindhoven - Eindhoven
Actueel aanbod

€ 322.950,- tot € 599.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
117 - 184m2
Kaveloppervlak
128 - 322m2
Inhoud
430 - 700m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 6

Over dit project

Aan de rand van het Eindhovense stadscentrum ligt hét nieuwe tuindorp Berckelbosch. De architectonisch hoogwaardige koopwoningen in jaren dertig stijl zijn gasloos gebouwd en staan in volwassen groen. Mede dankzij die fijne ligging is het stads wonen met een dorps karakter in Berckelbosch.

In Berckelbosch zijn momenteel verschillende deelplannen in verkoop Bach, Strauss én Chopin. Er is keuze uit veel verschillende woningtypes; van stadswoningen tot tweekappers en luxe vrijstaande villa's. De woningen zijn energieneutraal en zelfs Nul Op de Meter en hebben een warme architectuur met de kenmerkende jaren ’30 stijl. Laat je verrassen door de groene en vriendelijke woonomgeving en de ruimte van deze woningen.

Ballast Nedam Development ontwikkelde de nieuwe stadswijk, na goed naar de woonwensen van de toekomstige Berkelboschenaren te hebben geluisterd. De stijl van de koopwoningen is actueel met een klassieke twist. Je woont er met het comfort van de 21e eeuw, terwijl de architectuur subtiel verwijst naar de jaren 30. De woningen zelf zijn eveneens van een gewild type en verschillende formaten: voor gezinnen, met tuin en bovendien energiezuinig.

Voor meer informatie kijk je op de projectwebsite www.Berckelbosch.nl en kun je contact opnemen met Van Santvoort makelaars te Eindhoven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Berckelbosch Eindhoven
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
97
Prijs
€ 322.950,- tot € 599.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Actueel

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden