Eindhoven - Wonen in Wiele

Eindhoven - Eindhoven
Toekomstig aanbod

Over dit project

WIELE - EINDHOVEN

Het Eindhovense stadsdeel Strijp krijgt er een groen en duurzaam nieuw woongebied bij. SDK Vastgoed en Woonbedrijf werken samen aan de realisatie van Wiele, een unieke wijk, natuurlijk in de stad!

HET PROGRAMMA
Wiele heeft een divers aanbod van koop- en huurwoningen.

73 eengezinswoningen in de koopsector:
- 27 woningen met een koopprijs tot € 345.000,- VON*
- 46 woningen met een koopprijs vanaf € 345.000,- VON*

66 huurwoningen:
- 20 appartementen met een huurprijs tot maximaal € 850,- per maand*
- 46 sociale huurappartementen met een huurprijs tot € 737,- per maand*
* Prijspeil 2020

PLANNING
SDK Vastgoed en woningcorporatie Woonbedrijf hebben met architectenbureau Inbo en de gemeente Eindhoven onlangs het Stedenbouwkundig Plan afgerond. De komende maanden worden de woningen ontworpen. Ben je geïnteresseerd in de plannen? Houd dan deze website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Naar verwachting zullen de 73 koopwoningen van SDK Vastgoed in het voorjaar van 2021 in verkoop gaan en kan de bouw in het najaar van 2021 starten.

WIELE - EEN PLEK MET HISTORIE
Wiele is gelegen op het voormalige palletterrein van Philips en grenst aan Drents Dorp, Strijp-R en Landgoed De Wielewaal. De plek is kenmerkend voor het rijke Philips verleden. Zo werd Drents Dorp in de jaren twintig van de vorige eeuw gebouwd voor arbeiders van Philips uit Drenthe en op Strijp-R produceerde Philips haar beeldbuizen. Landgoed De Wielewaal werd in 1912 aangekocht door Anton Philips, uiteindelijk heeft Frits Philips het landhuis samen met zijn gezin bewoond. SDK Vastgoed en Woonbedrijf blazen het gebied nieuw leven in.

GROEN EN SPORT - NATUURLIJK IN DE STAD
Wiele staat voor eigentijds en duurzaam wonen in het groen! In de ochtend een rondje joggen in het park? Binnen no-time sta je in het Philips van Lenneppark of Philips de Jonghpark. Binnen een aantal jaar verrijst aan de westzijde een openbaar toegankelijk Urban Sportpark, waar ruimte is voor allerlei soorten sport zoals BMX.

MODERN MET DE GEMAKKEN VAN DE STAD
Wiele ligt midden in het groen, maar met alle stedelijke voorzieningen op een steenworp afstand. Van shoppen in de dynamische binnenstad tot een hapje en drankje bij Piet Hein Eek op Strijp-R of in één van de vele hippe restaurants op Strijp-S. Letterlijk om de hoek ligt SPILcentrum Strijp Dorp met onder andere SALTO-school Strijp Dorp en Partou (kinderopvang). Vanuit Wiele zijn diverse uitvalswegen goed en snel bereikbaar. Zo ben je binnen een kwartier op Eindhoven Airport. Wiele is de perfecte combinatie van de levendigheid en dynamiek van de stad én de rust van de natuur!

Kijk voor meer informatie op www.woneninwiele.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eindhoven - Wonen in Wiele
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden