Eindhoven - Edge

Eindhoven - Eindhoven
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
45 - 132m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Aan de centrumzijde van het station Eindhoven, aan de stationsweg, verreist komende jaren een prachtig woongebouw met 175 appartementen, met onder in de plint een commerciële ruimte van 378 m2 VVO en 420 fietsopstelplaatsen in een gemeenschappelijke fietsenberging. Het woonprogramma omvat twee- en drie- en vierkamer appartementen: 94 tweekamerappartementen van gemiddeld 48 m2, 79 driekamerappartementen van gemiddeld 75 m2 en 2 vierkamerappartementen van gemiddeld 121 m2. De bewoners kunnen in de onderliggende parkeergarage hun auto parkeren.

De ambitie van de gemeente is om de Eindhovense identiteit van technologie, design en kennis te verbinden aan het gebied en dat de omgeving rond het station hét visitekaartje wordt van Brainport Eindhoven en Brabant. Deze herontwikkeling van het stationsgebied en de directe omgeving zal, naast het toevoegen van werkgelegenheid, worden vormgegeven door de realisatie van 5.000 – 8.000 woningen. De gemeente heeft hierbij tevens plannen om de rivier de Dommel, gelegen naast het project Edge Eindhoven, door te trekken en een tweede entree naar het station te realiseren.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eindhoven - Edge
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden