Eindhoven - Donna werklofts

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Eindhoven - Eindhoven
Actueel aanbod

€ 231.000,- tot € 423.500,-

Over dit project

DO YOU WANT TO MEET DONNA?

Je hebt mensen die stilstaan, en je hebt mensen die vooruit willen. Je hebt mensen die niet van verandering houden, en mensen die uitdagingen juist opzoeken. Die naar de toekomst kijken, én daarop durven inspelen.
Wonen en /of werken in Donna is voor mensen die zichzelf naar een hoger niveau willen brengen. In Donna word u optimaal gefaciliteerd bij de volgende stap. Groeien naar 'the next level'. Letterlijk en figuurlijk.
Door het roltrapmodel zet u in Donna eenvoudig de volgende stap in uw woon-/werkcarrière op Strijp-S in Eindhoven.

Midden op het voormalig industrieterrein van Strijp-S stond het Philips-pand SEH. Met als karakteristieke bijnaam: de gele Madonna, waarschijnlijk vanwege de kleur. Philips trok rond 1990 langzaam weg en in 2007 werd het pand vanwege de slechte staat gesloopt. Strijp-S was in een herontwikkeling beland, het verboden stadsdeel werd opengesteld. Het waren de skaters van Area51 en de boulderes van Monk die als pioniers met vooruitziende blik hun intrede deden. Snel volgden andere ondernemende creatives en innovators.

De naam Donna is een knipoog naar het rijke verleden, maar nog belangrijker is het doen herrijzen van de durf en wilskracht van deze unieke plek. Ook architect Stefan de Bever heeft zich hierdoor laten inspireren. We gaan bouwen op het verleden.
De grote glasopeningen zorgen voor veel transparantie, waardoor het daglicht tot diep in het gebouw doordringt. Door de grote overspanningen zijn de zes kantoorverdiepingen vrij indeelbaar. Boven de publieksgerichte plint en deze zes kantoorverdiepingen komen vier verdiepingen met werk- en woonlofts. Een plek waar ongekende kansen en alle ruimte wordt gecreëerd om te ontmoeten, te wonen én te werken.

KANTOORRUIMTE
De begane grond krijgt een publieke ruimte, mogelijk met horeca en expositieruimte. Alles erop gericht om te experimenteren en ontmoeten: grote vides in het midden van de kantoorverdiepingen, met daaromheen vrij indeelbare casco kantoorruimten (circa 12.500 m2), terwijl u vanaf de gezamenlijke buitenruimte op de zevende verdieping in alle vrijheid uitkijkt over het Ketelhuisplein. Donna biedt kansen, groeimogelijkheden en faciliteiten voor iedereen. Het gebouw faciliteert een zone met gedeelde voorzieningen waar de huurders elkaar kunnen ontmoeten en faciliteiten met elkaar kunnen delen. Het gebouw is bedoeld voor een gemixte en breed georiënteerde, creatieve industrie. Zowel bestaande als nieuwe bedrijven kunnen via het roltrapmodel werkruimten huren: van start-ups tot high-end-bedrijven, en alles daartussen.

WERKLOFTS
De omvang van de 26 werklofts loopt uiteen van circa 63 tot 110 m2. Van de 7e tot en met de 10e verdieping.

DUURZAAMHEID
De werk- en woonlofts krijgen vloerverwarming, vloerkoeling, zonwerende beglazing en op de zonbelaste gevels zonwering. De grote gevelopeningen van de woonlofts liggen iets terug, om zo ruimte te bieden aan een grote kamerbrede buitenruimte en de opwarming van de zon te beperken.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eindhoven - Donna werklofts
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
26
Prijs
€ 231.000,- tot € 423.500,-
Type woningen
Geschakeld

Voorzieningen

Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Trein/tramstation, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden