ROOT

Eindhoven
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

ROOT:
Met trots presenteren wij je ons plan voor ROOT te Eindhoven, een fantastisch project in ontwikkeling in Eindhoven. Bekijk op deze website van ROOT de locatie, de eerste concept beelden en het gevoel bij ROOT. De komende maanden zal deze website verder gevuld worden met meer informatie.

Heb je interesse in wonen in ROOT? Schrijf je dan hier in en wij zullen je middels verschillende nieuwsbrieven op de hoogte houden van het nieuws en de ontwikkelingen rondom ROOT.

Het aanbod:
In ROOT komen naar verwachting 55 appartementen in diverse varianten, waarvan 44 koopappartementen met een woonoppervlakte van ca. 80 m2 en 11 koopappartementen met een woonoppervlakte van ca. 110 tot 130 m2. Door de ontsluiting via een houten leefgalerij hebben alle woningen twee buitenruimtes. Naast de leefgalerij aan de binnenzijde van het blok hebben alle woningen op de begane grond een houten veranda aan de buitenzijde. De woningen op de verdiepingen hebben aan de buitenzijde een balkon over de volle breedte van de woning en de maisonnettes op de bovenste laag beschikken naast dat balkon ook over een royaal dakterras op het zuid(oost)en.

Locatie:
Op een centrale locatie in de wijk Woensel Mensfort te Eindhoven op de hoek van de Jan Heynslaan en Willem de Bruynstraat komt ROOT. ROOT is een hoogkwalitatief, circulair woongebouw dat zich voegt naar het bestaande groen in de wijk. In ROOT realiseren we 55 duurzame koopappartementen. Deze woningen liggen om de collectieve binnentuin heen en vormen tegelijkertijd een prettig aanzicht naar de openbare groene buitenruimte. Een centraal herkenningspunt, dat een nieuwe laag aan de historie van de wijk toevoegt.

Parkeren:
Onder ROOT wordt een half verdiepte parkeergarage aangebracht, die zal worden ingedeeld voor het parkeren van auto’s en fietsen.

Planning:
Naar verwachting zal ROOT in het 4e kwartaal van 2021 in verkoop gaan. In de loop van 2021 zal hier meer bekend over worden. De start van de bouw staat gepland voor het 1e / 2e kwartaal van 2022 en de oplevering dan ongeveer een ruim jaar later.

Interesse:
Heb je interesse in wonen in Root en wil je graag op de hoogte gehouden worden van het nieuws en de ontwikkelingen rondom dit prachtige project in Eindhoven? Schrijf je dan hier in.

Meer informatie

Kenmerken

Project
ROOT
Start verkoop
2021 (4e kwartaal)
Koopwoningen
55
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden