VS Vredeoord

Inschrijving geopend.
Eindhoven - Eindhoven
Actueel aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
37 - 91m2

Over dit project

Net buiten het centrum van Eindhoven, verrijst een modern en levendig appartementencomplex. Onder de naam VS Vredeoord ondergaat het voormalig Philipskantoor een unieke transformatie. Hier worden maar liefst 166 moderne en luxe huurappartementen gerealiseerd. VS Vredeoord ligt op steenworp afstand van het bruisende Strijp-S en het Philips de Jongh Wandelpark.

VS Vredeoord biedt een divers woningaanbod, zo heb je de keuze uit maisonnette woningen, studio’s en twee- en driekamerappartementen. De appartementen hebben hoge plafonds, verdiepingshoge ramen en beschikken allemaal over riant balkon of terras. Uiteraard zijn alle appartementen voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur en een moderne en luxe badkamer. Met geweldig uitzicht over de skyline van Eindhoven en het vele groen in de omgeving, geniet jij nog meer van je appartement in VS Vredeoord. Uniek is dat je midden in de stad woont en onder je gebouw, in de inpandige parkeergarage, je auto veilig kunt parkeren. De huurprijzen zijn inclusief parkeerplaats in de overdekte parkeergarage.

Wonen in VS Vredeoord betekent meer dan alleen wonen in je luxe appartement. Naast jouw eigen appartement zijn er zowel binnen als buiten diverse gemeenschappelijke ruimten waar je kunt genieten en ontmoeten. Je kunt bijvoorbeeld werken of studeren in de co-workingspace, koffiedrinken in de lounge of sporten in de gym. Daarnaast kun je heerlijk ontspannen in de imposante verborgen binnentuin, ook wel ‘The Hidden Treasure’ van Eindhoven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
VS Vredeoord
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
166
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden