Natuurlijk te Veld

Eindhoven - Eindhoven
Actueel aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen met de natuur als achtertuin

Wakker worden van het gekwetter van de vogeltjes, de dag starten met een kop koffie op het bankje op je eigen terras. Het uitzicht is top: je kijkt op een gezellig pleintje met boompjes en een veld vol geurende bloemen. Iedere week pluk je een verse bos voor op tafel. Het is leuk om samen met de buren courgettes en tomaten te zaaien (en oogsten!) in de gezamenlijke moestuin. Op een mooie zomeravond besluiten jullie spontaan om met de buurt te borrelen terwijl de kinderen fijn samen een rondje fietsen in de autoloze buurt. Dat ze straks thuiskomen met vieze schoenen en spetters modder in hun haar, boeit je niet. Jullie leven hier het goede leven, hand in hand met de natuur en samen met gelijkgestemden. Precies het gevoel dat je wilt meegeven aan je kinderen!

Ontstaan vanuit idealen
Natuurlijk te Veld bestaat uit vier kamers binnen het parkachtige Buurtschap te Veld. Deze wijk wordt gebouwd als een ‘tijdelijke woonwijk’ in het groen en komt tegemoet aan het grote woningentekort in Eindhoven. Het plan is dat de woningen worden geplaatst voor tenminste dertig jaar. De wijk barst van de innovaties op gebied van duurzaam ontwikkelen, bouwen, samenleven en deeleconomie, geheel passend bij het creatieve Eindhoven.

Middeldure huurwoningen
In Natuurlijk te Veld komen 101 woningen en appartementen, bedoeld om het gat tussen sociale woninghuur en koopwoningen op de vangen. Deze woningen vallen in de categorie middenhuur. Dat zijn huurwoningen in het middeldure huursegment. Het is voor de groep mensen die te veel verdienen voor een sociale huurwoning, maar die geen vrijesectorwoning of een koopwoning kunnen betalen.

Volop keus
Er komen zowel eengezinswoningen als appartementen voor een-, twee- of meerpersoonshuishoudens. Het is de bedoeling dat iedereen zich hier thuis voelt, van enthousiaste starter tot kwieke senior en van gezellig gezin tot alleenstaande ouder.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Natuurlijk te Veld
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Huur
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden