Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

De Caai

Eindhoven - Eindhoven
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
44 - 106m2

Over dit project

De Caai wordt dé nieuwe stadswijk in Eindhoven. Hier woon je straks op een unieke locatie aan het water met alle voorzieningen en het centrum op loopafstand. 
De Caai brengt innovatieve bewoners samen. Een plek in Eindhoven waar aan een inclusief en gezond toekomstbeeld wordt gebouwd, met eerbied voor de geschiedenis van het oude Campinaterrein. Wonen aan De Caai is bewust wonen: actief werken aan een duurzamer en gezonder leven op alle vlakken.

Het huuraanbod is verdeeld over drie woontorens die gefaseerd worden opgeleverd. Het eerste huuraanbod komt naar verwachting in 2024 beschikbaar. In deze fase die bestaat uit de eerste 2 woontorens worden er 283 woningen aangeboden bestaande uit maisonnettes, studio's, 2-kamerappartementen en 3-kamerappartementen. De woonoppervlakten variëren van 44 m2 tot 106 m2.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Caai
Start verhuur
2024 (3e kwartaal)
Huurwoningen
283
Type woningen
Appartement, Maisonnette

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden