BLOK 63 huur

Eindhoven - Eindhoven
Actueel aanbod

€ 806,- tot € 1.085,-

Kenmerken

Woonoppervlak
66 - 89m2

Over dit project

WONEN IN BLOK 63

Denk groots. Want in de lofts heb je de kans om met al je idee�n aan de slag te gaan. Het gevoel van vrijheid voel je meteen door de grote, open ruimte van de loft. Laat je woning en je leven in elkaar overvloeien en cre�er je eigen woonplek. En of dat nu rauw of speels is: het is jouw loft. Ga daarna naar buiten! Ontmoet je buren tijdens een bagel-lunch of werk samen met de unieke zelfstandige ondernemers die je alleen op Strijp-S vindt. Geniet van de open sfeer die je overal voelt.

ONTDEK DE LOFTS

Of je nu ruim en groots of juist knus en klein wil wonen, in BLOK 63 vind je precies wat je zoekt. Waar je ook voor kiest, het is altijd anders dan een standaard woning. En met de keuze om te kiezen voor slimme en duurzame oplossingen in jouw loft, maak je van je home een smarthome. Denk o.a. aan het bedienen van je lampen en vloerverwarming met je smartphone of krijg direct inzicht in je energieverbruik.

Meer informatie

Kenmerken

Project
BLOK 63 huur
Huurwoningen
47
Huurprijs
€ 806,- tot € 1.085,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Eigendom
Huur

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden