Blok 59

Eindhoven - Eindhoven
Actueel aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

BEVIND JE MIDDENIN DE DYNAMIEK VAN STRIJP-S

De hotspot voor creativiteit en ontspanning vind je op het oude Philipsterrein in Eindhoven. En wonen, dat doe je in je eigen loft in BLOK 59. Industrieel, hip en met de gemakken van nieuwbouw. Prachtige huurappartementen in dit extra hoge complex. Blok 59 zal uit ongeveer 150 appartementen bestaan. Bovenin heb je een fantastisch uitzicht maar ook in de lager gelegen appartementen is het goed toeven!

Voor wie?
Of je nu ruim en groots of juist knus en klein wil wonen, in BLOK 59 vind je precies wat je zoekt. Waar je ook voor kiest, het is altijd anders dan een standaard woning. En met de keuze om te kiezen voor slimme en duurzame oplossingen in jouw loft, maak je van je home een smarthome. Denk o.a. aan het bedienen van je lampen en vloerverwarming met je smartphone of krijg direct inzicht in je energieverbruik.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Blok 59
Huurwoningen
150
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Eigendom
Huur
Balkon
Balkon

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden