MyBase S

Eindhoven - Eindhoven Toekomstig aanbod

Over dit project

Precies naast het Natlab In het hart van Strijp-S aan de Torenallee op de hoek van de Ing. Kalffstraat, naast het Natlab en de nieuwbouw van het Sint Lucas Creative Community verschijnt binnenkort MyBase-S.

Het dynamische gebied Strijp-S waar in een combinatie van bestaand wonen en werken elkaar ontmoeten en met alle voorzieningen in de buurt. Een gebied dat goed aangesloten is op het openbaar vervoersnet en op 20 minuten van Eindhoven Centrum.

Meerdere gebouwen om in te wonen en waar bijvoorbeeld aan de Torenallee een andere functie (zoals detailhandel, dienstverlening of horeca) kan worden toegevoegd. Het gaat om ongeveer ruim 220 woningen en ca. 1500 m2 bedrijfsmatig. De gebouwen als aanvulling op het unieke dynamische karakter van Strijp waar verleden, heden en toekomst elkaar ontmoeten. Een intieme huiselijke plek met de voorzieningen in de nabijheid, waar mensen elkaar ontmoeten en waar je graag gezien wilt worden.

Wij denken momenteel na over het optimale woonproduct voor jou op deze plaats en zijn daarom geïnteresseerd in hoe jij leeft en wat jouw woonwensen zijn. Schrijf je in op de site en ontvang de woonenquête. Op de site zullen wij in de loop van dit jaar u nader informeren over de uitslag van de enquête en welke woningen zijn ontstaan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
MyBase S

Voorzieningen

Eigendom
Huur, Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden