Waterrijk Eindhoven

Eindhoven
Actueel aanbod

€ 845,- tot € 1.099,-

Kenmerken

Woonoppervlak
119 - 158m2
Kaveloppervlak
111 - 271m2
Aantal kamers
4 - 5

Over dit project

Waterrijk
Wonen in de kindvriendelijk nieuwbouwwijk Meerhoven, in een ruime eengezinswoning met complete keuken en luxe badkamer? Dat is Wonen in Waterrijk! Alle woningen in Waterrijk hebben een fraaie ligging: aan het park Meerland, aan de boomgaarden, aan de vijver, aan oude bossingels, aan een hof, of aan een mooie laan. Dit alles maakt Waterrijk een fraai woongebied met een goede mix tussen stedelijk en groen.
 
Vele winkel- en vrijetijdsvoorzieningen zijn gelegen op steenworpafstand. Centraal in de wijk ligt een brede school. Ook is er voor kinderen in de wijk veel ruimte om veilig te spelen. Waterrijk biedt alles wat je nodig hebt om fijn te wonen! De 29 eengezinswoningen worden naar verwachting in het eerste kwartaal van 2018 opgeleverd.

Duurzaamheid 
Als je kiest voor nieuwbouw, woon je comfortabel in een goed geïsoleerde woning. Die blijft binnen lekker koel in de zomer en warm in de winter. De woningen van Waterrijk zijn gebouwd met aandacht voor duurzaamheid. Zo hebben de woningen comfortabele  vloerverwarming op de begane grond.  De EPC van de woningen is maximaal 0,40. Daarbij worden de woningen aangesloten op de Biomassa warmtecentrale van de gemeente Eindhoven. Zo draag je een steentje bij aan een beter milieu en je hoeft er zelf niets voor te doen.

De Woningen
Waterrijk kent 29 ruime eengezinswoningen, variërend in woonoppervlak van ca. 119 tot 160 m2. De meeste woningen hebben 3 slaapkamers, enkele woningen hebben 4 slaapkamers. Welke woning u ook kiest, de afwerking is zeer hoogwaardig. De luxe, open keuken is voorzien van inbouwapparatuur en de badkamer is compleet met tegelwerk, toilet, wastafel, ligbad en inloopdouche. De wanden zijn voorzien van behang in een neutrale kleur en de plafonds zijn afgewerkt met spuitwerk in lichte kleur. Alle woningen hebben een eigen berging in de achtertuin. Op de (1e of) 2e verdieping is mechaniche ventilatie gesitueerd evenals een opstelplaats voor wasmachine en –droger.
 
De voordelen van huren
Als huurder weet je altijd waar je aan toe bent. Geen onverwachte lasten en geen financiële risico’s. Groot onderhoud? Daar heb je geen omkijken naar. Want dat wordt voor je geregeld. En dat is wel zo prettig. Zo heb je tijd over voor leukere dingen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Waterrijk Eindhoven
Huurwoningen
35
Huurprijs
€ 845,- tot € 1.099,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden