Augustus

Eindhoven - Eindhoven
Actueel aanbod

€ 375.000,- tot € 800.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
130 - 360m2
Kaveloppervlak
140 - 197m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

LEVEN IN AUGUSTUS

De verkoop van de 65 woningen van Augustus is nog niet begonnen. Het is wachten op de goedkeuring van de omgevingsvergunning en het bestemmingsplan. Medio januari weten we meer. We sturen nu op 3 februari 2019 dus zet die datum alvast, met potlood, in je agenda.

Er zijn een paar dingen die je nu zou kunnen doen. Om te beginnen aanmelden op het digitale platform van Augustus, www.woneninaugustus.nl. Dan houden we je op de hoogte. Soms per post, soms per mail. Je kunt op dit platform je woonwensen kenbaar maken. Dat heeft in dit stadium echter geen invloed meer op het project.

Het is daarnaast zeker slim om alvast je financiële mogelijkheden na te gaan met een erkende hypotheekadviseur of bank. Dan weet je precies wat je kunt en niet kunt als de verkoop eenmaal is gestart.

We hebben ook de situatietekening verder ingevuld met alle informatie die op dit moment beschikbaar is. Aan de definitieve verkoopplattegronden wordt nog hard gewerkt. Als je hieronder over de situatietekening beweegt, zie je per woning de specificaties. De woningen waarin je interesse hebt, kun je dan opslaan. Handig als de verkoop start!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Augustus
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
65
Prijs
€ 375.000,- tot € 800.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden