Gewoon Eindhoven

Eindhoven - Eindhoven
Toekomstig aanbod

Over dit project

GeWoon een nieuwe, duurzame woning in een levendige wijk voor een vriendelijke prijs dicht bij het centrum van Eindhoven

Wanneer oude deuren sluiten, gaan nieuwe open. In Oud-Woensel transformeren het Vredesplein en omgeving tot een verrassend nieuw woongebied. Binnen enkele jaren maken de arbeiderswoningen uit 1918 plaats voor 450 koop- en huurwoningen en appartementen rond drie parkjes: GeWoon Eindhoven.
Eind januari 2020 is de bouw gestart van fase 4 van het nieuwbouwproject Vredesplein, ofwel GeWoon Eindhoven.

De oplevering staat gepland voor medio 2020 tot voorjaar 2021.

In deze fase worden 124 grondgebonden woningen en 9 appartementen gebouwd . 77 woningen zijn voor belegger Spoorwegpensioenfonds (SPF) en zullen marktconform worden verhuurd. Verder komen er 16 sociale huurwoningen voor Woningstichting ‘thuis en 31 sociale huurwoningen en 9 sociale huurappartementen voor Trudo.

Huurwoningen
Alle 124 woningen en negen appartementen uit deze laatste fase zijn bestemd voor verhuur en worden gerealiseerd door Stam+de Koning Bouw. De eerste woningen worden in de zomer van 2020 opgeleverd aan Trudo.
SPF Beheer zal 77 eengezinswoningen in de vrije sector gaan verhuren. De overige 47 woningen betreffen sociale huurwoningen waarvan 16 woningen door ’thuis (“Wonen Met Spice”) en 31 woningen en negen appartementen door Trudo zullen worden verhuurd. De sociale huurwoningen worden vanaf mei 2020 op basis van loting toegewezen.

Interesse?
Heb je interesse in een huurwoning uit de laatste fase? Meld je dan voor de sociale huurwoningen aan via Wooniezie (www.wooniezie.nl). De vrije sectorhuurwoningen worden verhuurd door: NMG Wonen uit Nijmegen in opdracht van SPF Beheer. Interesse in een vrije sector huurwoning? Meld je aan via www.hureninvredesplein.nl.

Koopwoningen
Helaas zijn er in de laatste fase geen koopwoningen beschikbaar. In het stadsdeel Stratum, in de nieuwe Kruidenbuurt, net buiten de ring van Eindhoven, zijn nog enkele koopwoningen beschikbaar.

Hiervoor verwijzen wij u naar: www.wonenindekruidenbuurt.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Gewoon Eindhoven

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden