Gewoon Eindhoven

Eindhoven - Eindhoven
Actueel aanbod

Over dit project

GeWoon een nieuwe, duurzame woning in een levendige wijk voor een vriendelijke prijs dicht bij het centrum van Eindhoven

Wanneer oude deuren sluiten, gaan nieuwe open. In Oud-Woensel transformeren het Vredesplein en omgeving tot een verrassend nieuw woongebied. Binnen enkele jaren maken de arbeiderswoningen uit 1918 plaats voor 450 koop- en huurwoningen en appartementen rond drie parkjes: GeWoon Eindhoven.

De bouw van fase 4 start in januari 2020. In deze fase worden 124 grondgebonden woningen en 9 appartementen gerealiseerd door Stam+de Koning Bouw. 77 woningen zijn voor belegger Spoorwegpensioenfonds en zullen marktconform worden verhuurd. Verder komen er 16 sociale huurwoningen voor Woningstichting ‘thuis en 31 sociale huurwoningen en 9 sociale huurappartementen voor Sint Trudo.

Inschrijven
Voor de sociale huurwoningen kan je je te zijner tijd inschrijven op www.wooniezie.nl Voor de marktconforme huurwoningen van SPF kun je je voorlopig via deze site inschrijven.

De oplevering staat gepland voor eind 2020 tot voorjaar 2021.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Gewoon Eindhoven

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden