Terug naar Project

101-5058

Rondleiding
In de hal zie je vier deuren en de trap. De eerste deur geeft toegang tot de technische ruimte. De tweede deur is van de meterkast en de derde leidt naar het toilet (uiteraard hangend en met een fonteintje). Aan het einde van de gang is de deur naar de woonkamer. Een fijne lichte ruimte met een tuindeur naar je eigen betegelde veranda van 20m2 [huisnummer 1, 3 en 5] of je eigen houtenvlonder veranda (huisnummer 9, 11 en 13].

De moderne keuken aan de voorzijde van de woning heeft een lichte kleurstelling en moderne grepen. Hij is van alle gemakken voorzien. Je kookt uiteraard op inductie want de woning is all-electric. Verder tref je hier een inbouw combimagnetron, een geïntegreerde vaatwasser en afzuigkap. Vanuit de keuken heb je goed zicht op de gezelligheid van je buurtje. De grote pui heeft ramen tot de grond.

Neem de trap naar boven, daar kom je bij twee slaapkamers, een aan de voorzijde en een aan de achterzijde. Beide slaapkamers hebben een dakkapel die een gezellige sfeer creëert in de kamers. Aan de achterzijde is ook nog een bergruimte.

Tenslotte is er nog de ruim opgezette badkamer (6,7 m2) ook met dakkapel. Functioneel en netjes ingericht met een wastafel met kraan, spiegel en glazen planchet, een glazen douchewand, handdouche met glijstang en een elektrische wandradiator. Ook is er plek voor de wasmachine en eventueel de droger. Het hangende toilet heeft een glazen achterwand, wel zo hygiënisch.

Op de overloop is een vlizotrap die toegang geeft tot de bergvliering. Hier kun je fijn spullen opbergen die je niet dagelijks gebruikt.

Op een aantal woningen komt een zonnepaneel met voldoende power om het verschil te maken op je energierekening. De bergingen zijn in groepjes geplaatst in de buurt van de woning. Hier kun je je fiets kwijt. Je auto zet je op een van de gemeenschappelijke parkeerplaatsen aan de rand van het buurtschap. De hoekwoningen hebben extra ramen in de zijgevel.

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom n.v.t.

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
1 - - 77 m2 2 - Verhuurd
2 - - 77 m2 2 - Verhuurd
3 € 1.000,- - 77 m2 2 - In verhuur
5 - - 77 m2 2 - Verhuurd
6 € 1.000,- - 77 m2 2 - In verhuur
7 € 1.000,- - 77 m2 2 - In verhuur