Terug naar Project

101-5498

Speels liggen de vier woningblokjes met ieder vier woningen aan de Overakker. Per woningblok loopt er een pad naar de hoofstraat. De bergingsblokken met ieder 8 bergingen liggen tussen de woningen in. Achter de bergingen staande individuele warmtepompen. De houtengevelbekleding geeft een vriendelijk straatbeeld. Ook de schuine kappen vanaf de eerste verdieping makt het ontwerp vriendelijk.

Rondleiding
Vanuit de hal heb de toegang tot de technische ruimte. Daarna achtereenvolgens de meterkast, een eigentijds hangend toilet met een fonteintje en de trap naar de eerste verdieping. Ook is hier de toegang tot de woonkamer. De lichtgekleurde keuken aan de voorzijde van de woning is van alle gemakken voorzien. Geen gas meer in de woning, dus je kookt op inductie. Verder een inbouw combimagnetron, een geïntegreerde vaatwasser en afzuigkap. De keuken is lekker licht door de grote pui met ramen tot de grond.

In de woonkamer is plek voor een grote gezinsbank. De living is voorzien van een tuindeur naar je eigen betegelde veranda [huisnummer 15 heeft een eigen houtenvlonder veranda]. Wat een fijne plek! En wat een ruimte (20 m2). Zet hier je tuintafel en lounge set en kweek er je eigen kruiden. Verse basilicum en munt komen altijd van pas.

Op de eerste verdieping vind je twee fijne slaapkamers, beide met een dakkapel. Naast de slaapkamer aan de achterzijde is er nog een berging. De badkamer met raam is ruim (6,7 m2), functioneel en netjes. De koof van het hangende toilet is afgewerkt met een hoogglans achterwand. Verder vind je hier een wastafel met kraan, spiegel en glazen planchet, een glazen douchewand, handdouche met glijstang en een elektrische wandradiator. Ook is er plek voor de wasmachine en eventueel de droger. en de badkamer heeft een dakkapel voor licht en natuurlijke ventilatie.

Op de overloop is een vlizotrap die toegang geeft tot de bergvliering. Hier kun je fijn spullen opbergen die je niet dagelijks gebruikt.

Op een aantal woningen ligt een zonnepaneel. Dat scheelt weer in de energiekosten. De bergingen zijn in groepjes geplaatst in de buurt van je woning. Hier kun je je fiets kwijt. Je auto zet je op een van de gemeenschappelijke parkeerplaatsen aan de rand van het buurtschap. De hoekwoningen hebben extra ramen in de zijgevel.

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom n.v.t.

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
4 € 1.000,- - 84 m2 2 - In verhuur
8 € 1.000,- - 84 m2 2 - In verhuur
9 - - 84 m2 2 - Verhuurd
10 - - 84 m2 2 - Verhuurd
11 € 1.000,- - 84 m2 2 - In verhuur
12 - - 84 m2 2 - Verhuurd
13 € 1.000,- - 84 m2 2 - In verhuur
14 € 1.000,- - 84 m2 2 - In verhuur
15 € 1.000,- - 84 m2 2 - In verhuur
16 € 1.000,- - 84 m2 2 - In verhuur