Berckelbosch - Chopin les Deux

Eindhoven - Eindhoven
Archief

€ 514.500,- tot € 568.000,-

Over dit project

Nu in verkoop!!

De stadsvilla's die wij binnen Chopin Les Deux ademen in alles jarendertig. De gekozen architectuur geeft de woningen allure, maar ook absolute klasse. De stijlvolle woningen kenmerken zich door een strak lijnenspel die de woningen allure geven. De percelen zijn voor stadse begrippen groot en beslaan gemiddeld een kleine ca. 230 vierkante meter.

De oriëntatie en ligging van deze riante woningen zijn gerust bijzonder te noemen. De lus die de de Contrabas- en Gitaarstraat maken, zorgen voor een autoluw karakter. Het reeds aanwezige bestaande en volwassen groen, geven deze straten een parkachtig gevoel. In combinatie met het openbare groen, stijlvolle verlichting, wandelpaden, speelgelegenheden en volwassen heggen zijn dit twee straten die in alles het gevoel van Berckelbosch weerspiegelen. De tuinen van de woningen zorgen voor dusdanig veel privacy dat als je niet beter weet, je vergeet dat je in de stad woont. De geschakelde garages sluiten ‘jouw domein’ af van de buitenwereld, waardoor je eenmaal thuis echt tot rust komt.

Binnen Chopin Les Deux zijn er 28 stadsvilla’s en tweekappers, waarvan er een aantal extra groot worden uitgevoerd. Een XL variant die iedereen past.

Ga voor meer informatie naar www.berckelbosch.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Berckelbosch - Chopin les Deux
Koopwoningen
28
Prijs
€ 514.500,- tot € 568.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden