Actueel

Nieuws

Dit zijn de alternatieven voor tv kijken zonder kabel Lokaal nieuws maandag 10 december 2018

Dit zijn de alternatieven voor tv kijken zonder kabel

Het is dan eindelijk zo ver: je hebt de nieuwbouwwoning van je dromen op de kop getikt. Een heerlijk moment en een verse, nieuwe start. Je kunt deze woning natuurlijk helemaal zo inrichten als jij dat wilt. Een nieuwe keuken, een luxe badkamer, of eindelijk eens een tv op zolder, slaapkamer of zelfs in de badkamer. Maar hoe kun je er nu voor zorgen dat je door het hele huis heen tv kunt kijken, zonder hier een kabel voor aan te hoeven sluiten? Hoewel een kabelaansluiting in woonkamer of keuken natuurlijk normaal is, komt deze in de slaapkamer, op de zolder of zelfs in de badkamer minder snel voor. Wil je gewoon gebruik kunnen maken van internet en televisie , maar dan zonder kabel? Dan kies je hier gewoon een handig alternatief dat perfect bij jouw wensen en behoeften past!

1. De digitale tv kast

Dit super handige kastje geeft je de mogelijkheid om altijd en overal televisie te kunnen kijken. Het kleine apparaatje (niet groter dan een half A4tje) kan overal geplaatst worden, en geeft je, zodra deze verbonden is aan je televisie, de mogelijkheid om live televisie te kunnen kijken. Kun je die laatste aflevering van je favoriete serie gewoon in bed lekker afkijken. Het kastje is zo klein dat het bijna niet opvalt, en geeft je toch alle mogelijkheden die je ook bij je ‘normale’ televisie in de woonkamer hebt. Heb je uiteindelijk toch wat kabels lopen? Dan lees je het handige artikel over kabels wegwerken bij Telfort . Daar vind je genoeg handige tips om die kabels op een nette, overzichtelijke manier helemaal weg te werken.Het apparaatje verbruikt bijna geen energie, dus is ideaal voor de duurzame woning .

2. iTV app

Deze handige app biedt je de mogelijkheid om, zonder apparaten, televisie te kunnen kijken. Je installeert deze app op het televisietoestel naar keuze, en kunt vervolgens alle kanten op. Fijn om lekker mee te kunnen koken tijdens een leuk kookprogramma, of om gewoon in bed nog even die toffe film af te kijken.

3. Chromecast

Dit apparaatje is ideaal om televisie te kunnen streamen. Je kunt hier helaas geen live televisie mee kijken, maar wel programma’s als YouTube en Netflix streamen vanaf je telefoon. Vooral fijn wanneer je een televisietoestel niet zoveel gebruikt, of enkel om lekker in slaap te vallen zoals in de slaapkamer bijvoorbeeld. Nog een laatste aflevering van Orange is the new Black , en je bedje in.

Lokaal nieuws maandag 15 oktober 2018

Eindeloos veel kantoorruimte in Eindhoven

Of je nu schrijft, knipt of ontwerpt. Als ondernemer wil je het liefst gewoon doorwerken en je richten op jouw core business. Het zoeken, bekijken en kiezen van kantoorruimte is bijzaak en hoort niet teveel tijd in beslag te nemen. Juist daarom is het zo fijn dat het makkelijk online kan via SKEPP . Het enige wat je moet doen, is goed bedenken in welke kantoorruimte in Eindhoven je straks wilt werken. Na een paar keer klikken heb je de beste opties voor jouw wensen op een rijtje. Ideaal toch? Alle 330 beschikbare kantoorruimten in Eindhoven bekijken is namelijk onbegonnen werk. Fijn als je vast kunt selecteren aan welke voorwaarden jouw nieuwe werkplek in ieder geval moet voldoen. Heeft een bepaalde wijk als Noord, Centrum of De Hurk misschien jouw voorkeur? Of zit je liever dicht bij de snelweg of bij Eindhoven Airport? Klik maar raak! Je zult zien dat je het nog leuk gaat vinden ook.

Welke kantoorruimte past bij jou?

Jij richt je op jouw werkzaamheden, terwijl de medewerkers van SKEPP druk bezig zijn om de actuele beschikbare kantoorruimtes in Eindhoven voor jou zichtbaar te maken. Op die manier zijn de beste opties al geclusterd en hoef jij alleen nog maar je voorkeuren aan te geven. Bij SKEPP geef je gemakkelijk je keuzes door om tot de perfecte kantoorruimte te komen. Naast tijd, wil je natuurlijk zo min mogelijk geld kwijt zijn aan de huur van jouw nieuwe kantoorruimte. Daarom maakt SKEPP onderscheid in soorten kantoorruimten en de bijbehorende prijs. Van virtuele kantoorruimtes tot kantoorkamers en conventionele kantoorruimte. Deze kantoren huur je via:

• Virtuele kantoorruimte - vanaf €49,- p.m.
• Flexplekken - vanaf €99,- p.m.
• Werkplekken - vanaf €149,- p.m.
• Kantoorkamers - vanaf €249,- p.m.
• Conventionele kantoorruimte - vanaf €749,- p.m.

Gluren voor het huren

SKEPP beschikt over het meest actuele aanbod aan kantoorruimte in Eindhoven . Door het grote aanbod is er voor ieder type bedrijf een geschikt kantoor op welke locatie dan ook. Zeker bij panden en kantoren zegt het beeld vaak meer dan een mooi verhaal. SKEPP steekt dan ook veel tijd in het maken van kwalitatieve foto’s, video’s en 3D virtuele tours van alle te verhuren ruimten. Zo krijg jij een goed inzicht van de beschikbare kantoorruimtes in Eindhoven. Wanneer je toch nog vragen hebt, kun je te allen tijde terecht bij de specialisten van SKEPP. Zij zijn natuurlijk als best op de hoogte van alle mogelijkheden binnen verhuur in Eindhoven. Binnen een uur heb je deskundig antwoord op je vragen. Natuurlijk wil je ook even zelf een kijkje nemen in de betreffende ruimte. Ook hiervoor maak je een afspraak online waarin je een voor jou geschikte dag en tijdstip aangeeft. Zo kun je nog meer bewust je keuze kunt maken. Wel zo fijn, want het gaat natuurlijk om de locatie waarop je straks misschien dagelijks zit.

Duurzaam wonen en energie besparen Lokaal nieuws maandag 24 september 2018

Duurzaam wonen en energie besparen

Nu de prijs van energie waarschijnlijk weer omhoog gaat, wordt het steeds interessanter om na te denken over duurzame investeringen. Er zijn genoeg energiebesparende maatregelen die jij kunt treffen om jouw woning zo duurzaam en energiezuinig mogelijk te maken. Daarnaast bespaar je ook nog eens op de vaste lasten én draag je bij aan een beter klimaat.

Isoleren van de woning

Door jouw woning goed te isoleren, kun je veel energie besparen. Wist jij dat drie van de vier woningen in Nederland nog niet goed geïsoleerd zijn? Dat is zonde, want een goed geïsoleerde woning draagt bij aan comfortabel wonen en, op den duur, een lagere energierekening. Een woning met goede isolatie tocht minder en houdt meer warmte vast. Je hebt verschillende vormen van isolatie. Zo is er dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie. Welke isolatie jouw woning nodig heeft, hangt af van het bouwjaar van het huis. De terugverdientijd van isolatie ligt op +/- vijf jaar.

Zonnepanelen en zonneboilers

Door de aanleg van zonnepanelen, bespaar je direct op jouw energierekening. Het vergt wel een grote investering, maar daarna kun je (als het goed is) nog vele jaren genieten van gratis stroom. De gemiddelde prijs voor het plaatsen van tien zonnepanelen ligt anno 2018 rond de € 4400,-. Daar staat tegenover dat je al snel zo'n €600,- per jaar op de energiekosten bespaart. De meeste mensen verdienen binnen vijf tot tien jaar hun investering terug. Ook de aanleg van een zonneboiler kan een interessante optie zijn. Het verschil tussen zonnepanelen en zonneboilers is dat zonnepanelen voor stroom zorgen en een zonneboiler voor warm water. Wat de beste keuze is, hangt af van jouw persoonlijke situatie en of je wil besparen op het gasverbruik of de elektriciteitsrekening. Huur je een woning? Ook op jouw huurwoning kunnen zonnepanelen worden aangebracht. Neem hiervoor contact op met de verhuurder. Hou wel rekening met een huurverhoging. Daarnaast moet je als huurder niet vergeten om de panelen te verzekeren via de inboedelverzekering. Online kun je jouw inboedelverzekering vergelijken en eventueel overstappen naar een andere, goedkopere aanbieder.

Besparen met een hr-ketel

De hr-ketel is erg populair in Nederland en dat is natuurlijk niet zonder reden. Je bespaart namelijk veel geld op de energierekening. Ook voor de HR-ketel geldt dat het een behoorlijke investering is (tussen de  €1500,-  en €4000,-), maar je bespaart direct zo'n €300,- op de jaarbasis. Een HR-ketel bevat geen voorraadvat, dat bespaart energie, maar een nadeel is dat het iets langer duurt voordat het water warm is. Tegenwoordig heb je ook HR-ketels mét een zonneboiler. Deze combinatie zorgt voor een zeer energiezuinige warmtevoorziening.

Hoe financier ik energiebesparende maatregelen?

Als jij bij de aankoop van een woning kunt aantonen dat je wilt investeren in duurzame maatregelen, dan kun je meer geld lenen. Jouw hypotheek mag 106% van de nieuwe woningwaarde zijn. Heb je al een woning? Dan is het ook mogelijk om de bestaande hypotheek te verhogen. Wist je dat je in Eindhoven ook een energiebesparingslening kunt afsluiten als je bijvoorbeeld zonnepanelen wilt aanleggen? Je sluit deze lening af tegen 2% rente. Daarnaast is het ook mogelijk om subsidies te combineren met de energiebesparingslening.

Lokaal nieuws vrijdag 14 september 2018

Geef je woonkamer een make-over!

Wij geven in samenwerking met Woninginrichting-Aanhuis Alexandrium in Rotterdam een kortingsbon ter waarde van € 125,- weg. Doe nu mee aan onze winactie en wie weet heb jij straks een mooi budget om je woonkamer te voorzien van een nieuwe look. Wil je kans maken? Stuur dan een mailtje naar info@24webvertising.nl

MRP Development start met de verkoop van 69 koopwoningen aan particulieren op Strijp-S Lokaal nieuws vrijdag 07 september 2018

MRP Development start met de verkoop van 69 koopwoningen aan particulieren op Strijp-S

Eindhoven, 7 september 2018 - De verkoop van 69 koopwoningen in het appartementencomplex Frits op Strijp-S is officieel van start gegaan. Geïnteresseerden in de woningen kunnen inschrijven en een bod plaatsen op het onlineplatform inschrijvenwonen.nl.

De belangstelling was groot tijdens de officiële start verkoop van de 69 woningen op donderdag 6 september 2018 in het NatLab. Toren Frits is één van de vier gebouwen van het project S-West in Eindhoven. Het naar Frits Philips genoemde appartementencomplex krijgt 19 bouwlagen met een totale hoogte van 65 meter.

De drie andere, lagere gebouwen van S-West krijgen huur en/of koopwoningen: Frederik (91 appartementen), Maria (26 appartementen) en Benjamin (29 appartementen). Namen die eveneens verwijzen naar de Philipsfamilie. Onder de gebouwen komt een parkeergarage, erachter een binnentuin en op de begane grond 750 vierkante meter bedrijfsruimte. De bouw van Frits start in het voorjaar van 2019, de oplevering wordt verwacht in 2021. 

 

De grote interesse voor de appartementen in Frits tijdens en voorafgaand aan de start verkoop heeft MRP Development zwaar laten meewegen in de aanpak. Om iedereen een gelijke kans te geven voor de beschikbare appartementen is besloten de inschrijving te laten lopen via het onlineplatform www.inschrijvenwonen.nl. Vanaf 10 september kan iedereen op dit platform zich aanmelden voor een woning in appartementencomplex Frits voor de vrij op naam koopsom. Je kan ook besluiten een hoger bod uit te brengen op een appartement van je voorkeur.

Paul Trip, directeur MRP Development: “Wij geven met deze aanpak iedereen op een transparante en eerlijke wijze een gelijke kans te geven op de aankoop van de gewenste woning in dit unieke plan met 4 unieke nieuwe gebouwen met ieder een eigen karakter en stijl.”
 

Meer informatie over het gehele project S-West is te vinden op www.s-west.nl.

START VERKOOP GEBOUW FRITS IS VASTGESTELD! Lokaal nieuws woensdag 25 juli 2018

START VERKOOP GEBOUW FRITS IS VASTGESTELD!

De eerste 87 koopappartementen in S-West gaan officieel in verkoop.

Gebouw FRITS, het statige en imposant gebouw aan de Torenallee biedt 87 koopappartementen uiteenlopend van appartementen van 62 m2 tot aan de riante penthouses in de top van het gebouw van ca. 235 m2 voorzien van een mooi rondom terras met prachtig uitzicht. Vanaf naar verwachting zo'n 265.000 euro vrij op naam is het al mogelijk om een compleet appartement te kopen, voorzien van een mooie keukeninrichting en complete badkamer.

Reserveer alvast in je agenda:

Wanneer: Donderdag 6 september
Tijd: vanaf 16.00 uur tot 20.00 uur
Locatie: Natlab, Kastanjelaan 500 Eindhoven

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden