Berckelbosch - Mahler

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Eindhoven - Eindhoven
Archief

€ 452.000,- tot € 746.000,-

Over dit project

Voor de volgende fasen van Berckelbosch is een nieuw bestemmingsplan nodig. Wij zijn blij om jullie te kunnen mededelen dat het nieuwe bestemmingsplan deze week onherroepelijk is geworden. Dat betekent dat we vooruit kunnen met de verdere afronding van de mooie en gewilde wijk Berckelbosch!
Momenteel zetten we de laatste puntjes op de i, zodat we binnenkort in verkoop kunnen gaan met deelplan 10: Mahler.

Binnen Berckelbosch betreden we met Mahler - fase 10 - dan ook een nieuw tijdperk waarin woningen deels circulair zijn en energie leveren. Volgens ons de basis om een omgeving te creëren waarin mensen zich thuis voelen en gezonder - en daarmee ook langer - leven. Waarbij een natuurlijke bio-diversiteit een must is.

De al gebouwde en nog te bouwen woningen in Berckelbosch hebben veel met elkaar gemeen. Als je in de wijk om je heen kijkt weet je stiekem natuurlijk al welke kant we op gaan met fase 10. We houden vast aan de stijlvolle architectuur en vormgeving van de woningen die deze door NBArchitecten getekend zijn met een duidelijke afgeleide zijn van de jaren dertig stijl. Duurzaam, ruim van opzet, met veel groen en een fijne ligging. Iets wat deze woonwijk niet alleen aantrekkelijk, maar vooral ook erg gewild maakt. Met de compacte maar uiterst fraaie tweekappers die we in deze fase voorzien hebben, creëren we betaalbare woningen die Berckelbosch echt helemaal af maken.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Berckelbosch - Mahler
Koopwoningen
81
Prijs
€ 452.000,- tot € 746.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden