Milestone

Eindhoven - Eindhoven
Toekomstig aanbod

€ 570.000,- tot € 655.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
113 - 121m2
Inhoud
315 - 345m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

VIER VRIJSTAAND 3D GEPRINTE ROTSWONINGEN:
Deze innovatieve 3D geprinte woningen staan als rotsblokken in hun natuurlijke bosrijke omgeving op een bijzondere plek in Bosrijk in Eindhoven. Alsof ze er altijd al gestaan hebben met Bryce Canyon als inspiratie. Van buiten een ware blikvanger in zwerfkeivorm omringt door een groene kamer aan natuur. Van binnen uiterst comfortabel, behaaglijk, licht en stil.

Dit project is een primeur, de 3D-betongeprinte woningen voldoen aan alle hedendaagse bouw-, kwaliteits- en comforteisen. Landschap en interieur zijn maximaal verbonden met elkaar.

Na de eerste woning uit 2021 worden nu nog vier unieke woningen gerealiseerd die allen worden ‘gebouwd’ met behulp van 3D-betonprint technologie. Project Milestone is met recht een mijlpaal te noemen – niet alleen vanwege de betonprinttechnologie, maar daarmee juist ook in design. Vraagt beton traditioneel vaak om rechtlijnige, rigide bouwontwerpen, dankzij de 3D-printtechniek is er nu meer vormvrijheid. En dat is terug te zien in het ontwerp van de vijf woningen. De woningen van project Milestone worden nu al gezien als de smaakmakers van Bosrijk.

Project Milestone is een bijzondere samenwerking tussen de gemeente Eindhoven, TU Eindhoven en de bedrijven Van Wijnen, Saint Gobain-Weber Beamix en Witteveen+Bos. Het ontwerp van de woningen is van de hand van Houben / Van Mierlo architecten.

WAT MAAKT DEZE 4 WONINGEN ZO BIJZONDER?
Design! Dankzij de bouwwijze met 3D-betonprinten beschikte de architect over een grote ontwerpvrijheid. Dat ziet je ook terug in het ontwerp van de woning. De woningen doen dankzij de vorm tegelijkertijd futuristisch als tijdloos aan. Futuristisch vanwege de opvallende bouwstijl, tijdloos omdat de woningen doen vermoeden dat ze onderdeel uitmaken van het landschap.

Wooncomfort! Het is een behaaglijk, licht en stil huis dat van alle moderne gemakken is voorzien, zoals vloerverwarming en een ventilatiesysteem met warmteterugwinning. De woning is aardgasvrij en wordt verwarmd via het gemeentelijk warmtenet.

Ruimte rondom! Rondom de woning vindt u geen hek of afzettingen. De natuurrijke omgeving is van alle inwoners van Bosrijk. Dat geeft een prettig ruimtelijk gevoel. De woonkamer biedt via een schuifdeur toegang tot het terras van duurzaam composiet met de natuurlijke uitstraling van hout.

PROJECT MILESTONE - 2 TYPE WONINGEN:

Type Hoodoo
Bouwnummer 2 en Bouwnummer 4
Deze vrijstaande woning heeft 2 verdiepingen en 3 slaapkamers
Prijsrange van € 570.000 tot € 590.000 V.O.N.

Type Navajoo
Bouwnummer 3 en Bouwnummer 5
Deze vrijstaande woning heeft 3 verdiepingen en 3 slaapkamers
Prijsrange van € 630.000 tot € 655.000 V.O.N.

In overleg zijn aangepaste indelingen mogelijk. Hierdoor behoort het realiseren van slapen op de begane grond of slaapkamers met badkamer en suite allemaal tot de mogelijkheden. Informeer bij de makelaar voor mogelijkheden.

Heb je belangstelling voor een woning in Milestone? Meld je dan aan als belangstellende via de link op www.woneninmilestone.nl . Na het invullen van het formulier, ontvang je op het door jou aangegeven e-mailadres een bevestigingslink en na bevestiging een email met de inloggegevens voor jouw persoonlijke account. Na je inschrijving houden we je automatisch op de hoogte over alle ontwikkelingen.

Bekijk ook:
https://www.3dprintedhouse.nl

BELANGSTELLING of VRAGEN?
Mariska neemt graag de tijd voor je om antwoord te geven op de vragen die je hebt. Ze vertelt graag wat er allemaal mogelijk is. Neem dus gerust contact op.

Vraag 't – de leukste makelaar
Mariska van de Velde
06-18883199
mariska@vraaghet.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Milestone
Start verkoop
2024 (3e kwartaal)
Woningen
0 van 4 beschikbaar
Prijs
€ 570.000,- tot € 655.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eindhoven.

Aanmelden